HOTEL

Tri zvezdice

Vila Prestige

Dobrodošli u Vilu Prestige, Vaše omiljeno mijesto u najljepšem dijelu Budvanske rivijere – istorijske kraljice Jadrana!

Narandzasta zvezdica

Kategorija

A***

Povrsina

Površina

1100m2

Narandzasta ikonica kreveta

Kapacitet

70 kreveta, 20 soba i 5 apartmana

Narandzasta ikonica recepcije

Sadržaji

Recepcija i Restoran

Narandzasta ikonica lokacije

Pogodnosti

Klima, TV, DVD, sef, mini-bar, fen za kosu, wirless intrenet, pogled na more.

Opis hotela

Smještena u Podkošljunu, mirnom dijelu Budve omogući će Vam da se skriveni od vreve razigranog života ovog gradića na obali Jadrana, potpuno relaksirate i prepustite istinskom primorskom doživljaju. Istovremeno, Vila Prestige nalazi se na svega nekoliko minuta hoda od samog centra dešavanja i gradskog šetališta, a na samo pola sata lagane šetnje uz obalu do Starog grada, jednog od najljepših turističkih destinacija.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim mjestom za dnevno kupanje ne morate ići predaleko jer se na samo deset minuta hoda od smještaja nalazi jedno od najljepših i najvećih budvanskih kupališta – Slovenska plaža, poznata po svom sprudu koji je povjezuje sa ostvrom Sveti Nikola.

Međutim, ukoliko ipak poželite da istražujete i da se u potrazi za svojim omiljenim mjestom prošetate kroz centar grada, treba Vam svega 30 minuta do čuvene Ričardove glave, plaže poznate po starom holivudskom glumcu Ričardu Vidmarku i filmu ,,Dugi brodovi“, na kojoj ćete moći da se prepustite uživanju u laganim talasima budvanske rivijere pod samim Starim Gradom. Dok uživate u šetnji, naići ćete na brojne štandove sa interesantnim suvenirima, nakitom i brzim lokalnim specijalitetima..

Nedaleko od samog hotela, na pješačkoj razdaljini, nalaze se i najbolji budvanski noćni klubovi, barovi i kafići na plaži koji su top destinacije za sve ljubitelje dobrog provoda i noćnog života uz širok izbor kako inostrane tako i domaće muzike.

Vila Prestige lobi
Vila Prestige apartman

Potpuni komfor nedaleko od razigranog budvanskog života

Sama vila organizovana je na dva sprata i obuhvata 70 kreveta, 20 soba i 5 apartmana na površini od 1100m2 koji su pogodni kako za samostalan boravak, boravak u paru ili sa prijateljima, tako i višednevni porodični odmor. Svaka soba ima potpuni komoditet i sve što Vam je potrebno u toku putovanja, bilo da ste na poslovnom putu ili ste na odmoru.

Sa balkona Vile Prestige imate priliku posmatrate predivno more, čuveno ostrvo Sveti Nikola, Stari Grad, i kompletnu panoramu grada koja opasana brdima i okupana morem izgleda nestvarno naročito u smiraj dana i tokom večernjih časova.

Prilikom dolaska u našu vilu, očekuje Vas osvježavajući aperitiv i ljubazno osoblje koje će se nadalje brinuti o tome da Vaš cjelokupan boravak prođe u najvećem mogućem uživanju. Recepcija, zajedno sa mini barom na potpunom Vam je raspolaganju čitava 24 sata Vašeg boravka, a u našem Restoranu imate priliku da uživate u nacionalnim i lokalnim primorskim specijalitetima pravljenim po najvišim standardima.  

Prilikom odlaska, za Vas je obezbjeđena posebna soba u koju možete odložiti svoje stvari kako biste mogli potpuno da iskoristite svoj poslednji dan uživajući u čarima Jadrana, te da se osvježite pred sam put.

Hotel 1
Hotel 2

Informacije

O nama
Kontakt
Budva

Sitemap

 Zapratite nas